Hírek

A KÖRNYEZETÜNK ÉRDEKÉBEN: FENNTARTHATÓ KÉZVÉDELEM ÚJRAHASZNOSÍTOTT PET-PALACKOKBÓL

A KÖRNYEZETÜNK ÉRDEKÉBEN: FENNTARTHATÓ KÉZVÉDELEM ÚJRAHASZNOSÍTOTT PET-PALACKOKBÓL

Az éghajlatváltozás elleni küzdelemben a környezetvédelem és a fenntarthatóság kérdései az iparban is egyre fontosabbá válnak. Tisztában vagyunk az ökológiai felelősségünkkel, és aktívan élünk is vele. Stratégia partnerünk, a SEIZ GmbH által fejlesztett két kézvédelmi modell az “EFL 900 PU” és az “EFL 910 NIT” védőkesztyű, amelyek 50 százalékban újrahasznosított PET-palackokból és 50 százalékban polietilénből és elasztánból készülnek.

Termékekkel kapcsolatos bővebb információért kattintson a képre!

Az új modellek nemcsak a fenntartható termelés iránti igényt elégítik ki, hanem a megbízható és magas fokú védelmi követelményeket is, ami különösen fontos az ipari szereplők számára.

Abból a szempontból is, mert ezek a modellek az EU egyéni védőeszközökről szóló rendelete szerint az előírt szabványoknak megfelelően tanúsítottak.

A Seiz GmbH újrahasznosított alapanyagból készült termékei a modern ipari technológiáknak megfelelően lettek kifejlesztve, így rendelkeznek az alábbi tulajdonságokkal, mint rugalmasság, fogásbiztonság, folyadék lepergető, és olajálló képesség valamint érintőképernyő kompatibilitás.

Ebből adódóan komfortos viseletet, összetett munkafolyamatok elvégzését, digitalizált rendszerek kezelését biztosítják a felhasználók számára.