Hírek

Ne engedje, hogy átvágják! Vágásálló munkavédelmi kesztyűk

A kéz rendkívül fontos szerve az embernek, melyet a munkafolyamatok során különböző behatások érnek. Egyeseknek nem csupán hőhatásokkal vagy nedves környezettel kell megküzdeniük, hanem munkájukból adódóan akár éles tárgyakkal vagy különböző szúró behatásokkal is. Ezek a tényezők mind roppant károsak az ember egészségére nézve, melyek ellen csak vágásálló munkavédelmi kesztyű viselésével lehet felvenni a harcot.

A vágásálló munkavédelmi kesztyűk elengedhetetlenek azokon a területeken, ahol a kezet folyamatosan káros, fizikai hatások érhetik. A vágásálló munkavédelmi kesztyűk, számtalan magas kockázatú fizikai behatástól, maradandó egészségkárosodástól óvják meg a munkavállalókat. Használatukkal a munkavégzés tökéletesen biztosított, egy-egy váratlan helyzet miatt nem kell leállnia a munkavállalónak, ezzel megszakítva a gyártás folyamatát és biztonságát.

Kínálatunkban több megbízható, minősített vágásálló munkavédelmi kesztyű közül is válogathat, amik megóvják munkatársai kezét a magas kockázatú tényezőktől. Válassza ki az igényeinek megfelelőt, majd kérje egyedi ajánlatunkat! Amennyiben kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, vagy akár speciális, egyedi megoldásban gondolkodik, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!